Το Goya Latino Gastrobar είναι η νέα γαστρονομική άφιξη στη Γλυφάδα
Το πρώην Hama ανακαινίστηκε πλήρως κι έδωσε τη θέση του σε ένα gastrobar με γεύσεις που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική.
- 29/12/2019
- Κείμενο: Χριστίνα Ζάχου
Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί βρήκε τη θέση του στα νότια προάστια. Πιο συγκεκριμένα, το πρώην Hama ανακαινίστηκε από την αρχή και μετατράπηκε σε ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις από την Λατινική Αμερική.
Ο σεφ Πέτρος Συρίγος έχει αναλάβει να μυήσει τους επισκέπτες στην περουβιανή και λατινοαμερικάνικη κουζίνα και κουλτούρα, με πιάτα που συνοδεύονται από ιδιαίτερα cocktails, με αρώματα που επίσης προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Θέλoντας να ανεβάσει το επίπεδο της ποιότητας και των γεύσεων, ο σεφ συνεργάστηκε με έναν από τους καλύτερους επαγγελματίες στο κρέας, τον John Beastalis, ο οποίος έχει δουλέψει ως βασικός Butcher στο παγκόσμιο Brand “Nu-sret” στη Μύκονο.
Στο μενού θα βρείτε ορεκτικά με περουβιανά σουβλάκια, περουβιανές κροκέτες από πουρέ πατάτας, γεμιστές με μανιτάρια, ταρτάρ από φιλέτο μόσχου, σαλάτες κι από κυρίως πιάτα μεταξύ άλλων χοιρινή μπριζόλα με πανσέτα, συκώτι από μοσχαράκι γάλακτος. Από τα πιο εξειδικευμένα κρέατα -όλα ψήνονται στον ξυλόφουρνο- υπάρχει T-bone, Ribeye και wagyu strip loin.