To Πρωτοχρονιάτικο μενού του SU CASA
Για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς δίνουμε ραντεβού στους αναπαυτικούς καναπέδες του SU CASA, του εστιατορίου που μας κάνει να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.
- 18/12/2018
- Κείμενο: NouPou.gr
Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και η μουσική αναδεικνύουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Κάνοντας σχέδια για το νέο έτος, απολαμβάνουμε την κουζίνα με διεθνείς και μεσογειακές επιρροές με ευφάνταστες προτάσεις από τον βραβευμένο chef του, κ. Διονύση Παπαιωάννου, ο οποίος ειδικά για τη βραδιά του ρεβεγιόν δημιούργησε ένα προσεγμένο menu.
Ξεκινάμε με μία Α Mousse bouche, μπουκιά από οσομπούκο, πουρέ σελινόριζας και σως άγριων μανιταριών και μια βελουτέ γλυκιάς κολοκύθας. Ακολουθεί η σαλάτα με mix baby λαχανικών με ρόδι, τριμμένη μπατζογραβιέρα Αμφιλοχίας, καρυδόψιχα και dressing από βαλσάμικο κόλιανδρου. Μια βαθιά υπόκλιση για το κυρίως πιάτο, το αρνίσιο κότσι με σπανάκι και τσέρι τοματίνια, σιγομαγειρεμένο στον φούρνο με κόκκινο κρασί κρέμα. Το γεύμα ολοκληρώνεται με κρέμα μασκαρπόνε με κραμπλ σοκολάτας φρέσκες φράουλες και σιρόπι δυόσμου.
(Τιμή: 80 ευρώ/άτομο)