Το Fatto A Mano φτιάχνει παγωτό στην πιο αυθεντική του εκδοχή
Έχεις δοκιμάσει ποτέ παγωτό με γεύση ρακόμελο ή με ανθότυρο και μέλι; Το Fatto a Mano έρχεται από τη Δύση στο Νότο και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο και μας φέρνει φρέσκο, χειροποίητο παγωτό σε γεύσεις που δεν φαντάζεσαι.
- 09/07/2021
- Κείμενο: NouPou.gr
Ένα νέο spot για φρέσκο, χειροποίητο παγωτό κατέφθασε από το Περιστέρι στα νότια και συγκεκριμένα στο Παλαιό Φάληρο. Το Fatto a mano (που σημαίνει φτιαγμένο στο χέρι στα ιταλικά), με έμβλημα τον μικρό πειρατή, φροντίζει πάντα να στηρίζει τις γνήσιες ελληνικές πρώτες ύλες και φτιάχνει ενώ φέρνει και στο σπίτι μας (ναι, ακριβώς όπως πρέπει) χειροποίητο παγωτό.
Με καταγωγή από την Κρήτη, η ομάδα του Fatto a Mano έχει εμμονή στην ποιότητα, γι’αυτό και σου προσφέρει γεύσεις που θα σε ξαφνιάσουν. Όπως κάθε Κρητικός που σέβεται τον εαυτό του, μας παρουσιάζουν μεσογειακές γεύσεις με άρωμα από τον τόπο τους όπως το παγωτό ρακόμελο, το παγωτό με ανθότυρο και μέλι, με κρόκο κοζάνης και καραμελωμένα καρύδια, με μαστίχα Χίου και λεμόνι κ.α.
Τα sorbet είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, αφού φτιάχνονται αποκλειστικά από 100% επιλεγμένα, φρέσκα, ελληνικά φρούτα εποχής (και βεβαίως είναι vegan).
Όλα τα παγωτά παρασκευάζονται με φρέσκο γάλα βουβαλινό και αγελαδινό ελληνικής προέλευσης, στραγγιστό γιαούρτι, 100% ελληνικό, φυσική βανίλια Μαδαγασκάρης, φυστίκι Αιγίνης ΠΟΠ, Ανθότυρο Κρήτης ΠΟΠ, θυμαρίσιο μέλι, καθώς και σοκολάτα Valrhona, αφού η ομάδα του Fatto a Mano είναι από τους λίγους Valrhona experts στην Ελλάδα.
Εκεί θα βρεις ακόμα μοναδικά γλυκά υψηλών απαιτήσεων αλλά και vegan επιλογές με παγωτά gluten free, χωρίς ζάχαρη, νηστήσιμα και χωρίς λακτόζη. Επίσης, μπορείς να απολαύσεις τον specialty μονοποικιλιακό καφέ της εταιρίας Kudu μαζί με λαχταριστά muffins, χειροποίητα soft cookies, αλλά και κέικ που φτιάχνονται καθημερινά στο εργαστήριο τους.
Plus: Η ομάδα υπόσχεται πως σύντομα εκεί θα βρίσκουμε και αλκοολούχες εκπλήξεις με βάση το παγωτό.