To νέο Meat-ing point των Νοτίων
Σκέψου "κρεοπωλείο"... Τι σου έρχεται στο μυαλό; Άσπρες ποδιές, αίματα, τσιγκέλια, μπαλτάδες, μουστακαλήδες χασάπηδες και το μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Ωραία, ξέχασε τα όλα αυτά γιατί ήρθε το Drakoulis meat Open Project, ένα κρεοπωλείο διαφορετικό από ότι έχεις δει.
- 24/09/2014
- Κείμενο: NouPou.gr
Το μυστικό Νο1 είναι το καλό κρέας. Το μυστικό Νο2 είναι η ποικιλία (black angus, βουβάλι, μοσχαράκι Limousin, rib eye από την Ουρουγουάη, japan cobe). Το μυστικό Νο3 είναι η αισθητική του χώρου, καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί θυμίζει οτιδήποτε άλλο παρά κρεοπωλείο. Διαθέτει μια τεράστια walk-in κάβα στο υπόγειο, ένα εξίσου εντυπωσιακό μοναστηριακό τραπέζι (που σε βάζει σε υπέροχες σκέψεις), φωτισμένες βιτρίνες με τα κρέατα, δυνατή μουσική και μια άκρως ασυνήθιστη ατμόσφαιρα.
Τρία μυστικά, τρεις πολύ καλοί λόγοι να το επισκεφτείτε