Οι νέες προτάσεις του Bella Vespa σε φαγητό και cocktails
Ο Βαγγέλης Λεούσης ως consultant chef και με επικεφαλή τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου δημιουργούν νέες γεύσεις, ενώ η bartender Χριστίνα Δαλιάνη δημιουργεί νέα cocktails.
- 12/05/2017
- Κείμενο: NouPou.gr
To Bella Vespa ανανεώθηκε αισθητικά και γαστρονομικά και παραμένει ένας από τους ωραιότερους κήπους των Νοτίων Προαστίων .
Ο Βαγγέλης Λεούσης ως Consultant Chef πλέον, με επικεφαλή τον Δημήτρη Χατζηδημητρίου (Kiku, Βουλιαγμένη-Ταξιδεύοντας, Νέα Ερυθραία) σε περιμένουν με ένα νέο ανανεωμένο μενού συνδυάζοντας πιο παραδοσιακές συνταγές με μια μοντέρνα διάθεση.
Η όμορφη βέσπα μπαίνει στην δεύτερη καλοκαιρινή της season και παραμένει ένα από τα ομορφότερα και πιο ζωντανά bar restaurant της πόλης με καλή μουσική, όσο δυνατά πρέπει, και ωραίο λαμπερό κόσμο .
Ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα ιταλική κουζίνα με καλές ιδέες και αρκετά καλλιτεχνική . Ταιριάζει κλασσικά πιάτα με έξυπνες πινελιές όπως το φρέσκο caserecce με τζίντζερ τσίλι και φρέσκα αχνιστά μύδια ή το new style ravioli με κλασσικη γέμιση σπανάκι ρικότα και αυτή τη φορά σε φύλλο ρυζιού με σάλτσα παρμεζάνας με φασκόμηλο. Μην παραλείψεις να γευτείς την κλασσική συνταγή της Caccio e Pepe με φρέσκια τρούφα .
Δώσε τον τέλειο επίλογο στο δείπνο απολαμβάνοντας την επιστροφή της pavlova, του περσινού best seller που όλοι αγαπήσαμε .
Το food pairing φέτος ξεκινάει της βόλτες του και συναντάει την εφευρετικότητα της νέας Bar Leader Χριστίνας Δαλιάνη και σου παρουσιάζει 2 νέες προτάσεις- Pizza Tartufo με ποικιλία άγριων μανιταριών και πάστα τρούφας σε συνδυασμό με Bourbon , Maraschino liqueur φρέσκο lime και χειροποίητη homemade σόδα από πράσινο τσάι, ή δοκίμασε Flat Bread με πέστο βασιλικού , κοτόπουλο και κρεμμολάτα δυόσμου σε συνδυασμό με ένα δροσερό citrus Aperol prosecco ,λικέρ πορτοκαλί νότες λεμονιού και σόδα από περγαμόντο.
Μια από της πιο ταλαντούχες Ελληνίδες bartender της νέας γενιάς, φέτος παρουσιάζει έναν νέο κατάλογο με έμφαση σε apperitive cocktail με ιταλικές επιρροές . Καλοκαιρινές γεύσεις , που αγκαλιάζουν φρούτα της εποχής με χειροποίητα Coulis όπως τζιν, Περουβιανό Callamansi λικέρ πορτοκαλί & άρωμα από μπαχαρικά.
Η Πέμπτη αλλάζει και φιλοξενεί τα 6 μεγαλύτερα ονόματα της αθηναϊκής bar σκηνής .
Ο Γιάννης Σαμαράς του the trap , o Γιώργος Αρμαντάς από το the zillers, ο γνωστός Δημήτρης Νταφόπουλος ένας άπο τους founder του 3 cents . O Αλέξανδρος Γκικόπουλος Βrand ambassador του Plantation Rum και ο Θάνος Κριμπούρας ,Brand Ambassador Rosolio Di Bergamotto. Tέλος, ο Αναστάσης Τσάμης bar manager HONO & LULU Σπέτσες, σου υπόσχονται μαζί με την Χριστίνα Δαλιάνη μια βραδιά με ανεβασμένη διάθεση και διαφορετικά καλοκαιρινά cocktails.
Σταθμευμένη πάντοτε στην οδό Κύπρου και τον αριθμό 11! Όταν μπεις μέσα θα σε “πάρει” μαζί της και θα σε ταξιδέψει στην Ιταλία και όχι μόνο. Ένας υπέροχος και ατμοσφαιρικός κήπος με εξαιρετικό φαγητό, εκλεκτές γεύσεις και καλοκαιρινά cocktails .Επιπλέον το άρτια καταρτισμένο και ευγενέστατο προσωπικό θα σε εντυπωσιάσει.
Ανέβα και εσύ στην πιο ωραία Vespa των νοτίων προαστίων!
Bella Vespa: Κύπρου 11, Γλυφάδα
Τηλ.: 210 8982880