Sushija: Ιαπωνική κουζίνα μέσω Θεσσαλονίκης
Παραδοσιακές, αλλά και μοντέρνες εκδοχές της ιαπωνικής κουζίνας σερβίρονται στη νέα άφιξη των γαστρονομικών νοτίων προαστίων. Το Sushija, μετά την επιτυχία της Θεσσαλονίκης ήρθε στη Γλυφάδα για να μας μάθει πως τρώγεται το σούσι.
- 01/10/2014
- Κείμενο: NouPou.gr
Πρόκειται για το ιαπωνικό εστιατόριο που έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια τη Θεσσαλονίκη (βρίσκεται… σέντρα, στην οδό Μητροπόλεως) και τώρα κάνει το άνοιγμα του και στην Αθήνα, ξεκινώντας από -που αλλού- τη Γλυφάδα. Κι αν πρέπει να πιστέψουμε όλα τα κλισέ για τη συμπρωτεύουσα (όπως αυτό ότι ξέρουν να τρώνε καλύτερα από τον καθένα) τότε μιλάμε για εγγύηση.
Σερβίρει ιαπωνικό sushi και new style sushi όπου το ψάρι ψήνεται για να απογειώσει τις αισθήσεις σας. Βασίζεται στη φιλοσοφία της ανοιχτής κουζίνας, με τους σεφ να ετοιμάζουν τα πιάτα μπροστά στα μάτια σας.
Εμείς, πάντως, το βάλαμε πρώτο-πρώτο στη λίστα “μαγαζιά που πρέπει να επισκεφτούμε”.