SUMMER DINING 2024 John Σκοτίδας (Abra Ovata): «Να θυμάστε ότι αυτό το μέρος θα συζητιέται παγκοσμίως στο σύντομο μέλλον»
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ Ιωάννα Νακάκη: Πώς μια 25χρονη Διαιτολόγος από την Ηλιούπολη αλλάζει όσα ήξερες για τη δίαιτα
SUMMER DINING 2024 Χρύσανθος Μανωλοπούλος (Captain’s House): Συνδυάζοντας την ποιότητα των πρώτων υλών με τα ταξίδια στις γευστικές αναμνήσεις
SUMMER DINING 2024 Άλκης Κουρής (Peninsula): «Θέλω να ταξιδεύω τον πελάτη σε παιδικές γευστικές του αναμνήσεις»
SUMMER DINING 2024 Ντορίνα Ντεμάι και Λάζαρος Σταμούλης: Οι ταλαντούχοι σεφ που υπογράφουν το μενού του The C
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Νίκος Μπιουρ: Η συναρπαστική διαδρομή από τη λάντζα του Queen burger, στο Amfitheatro και την κορυφή της νυχτερινής διασκέδασης
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Γιώργος Παπανικολάου στο NouPou: «Πρέπει να μας πει η Πολιτεία πότε θα έρθει το μετρό στη Γλυφάδα»
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Δημήτρης Αθανασιάδης – Nutrify: Συμπεριφοριστική προσέγγιση και εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο κάνουν τη διαφορά στην απώλεια βάρους
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Γεωργία Βαμβακερού: «Επιδίωξη του Δήμου Γλυφάδας είναι η δωρεάν, αξιοπρεπής παιδεία με ίσες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά»
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Μιχάλης Τσικνάκης (Cosmos Group): Πώς από ένα κατάστημα 40 τμ δημιουργήθηκε μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες αθλητικών
STORIES ΓΛΥΦΑΔΑ Πώς η Ζησιμοπούλου έγινε μόνοδρομος για την Τέχνη στη Γλυφάδα: Η ανατομία της Blender Gallery
ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΛΥΦΑΔΑ Νίκος Σάββας: Ο δημιουργός της Advertrise θέλει να σπάσει τις νόρμες του digital marketing