ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Marco Calenzo: «To Peninsula είναι ένα εστιατόριο που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ της Βουλιαγμένης»
GRAND RESORT ΛΑΓΟΝΗΣΙ Edgard Bovier και Vania Cebula: Οι βραβευμένοι chefs που υπογράφουν το μενού του Captain’s House
THE ROYAL BEACH Αντώνης Κουρκούτας: «Τα πιάτα στο μενού του Royal Beach φαίνονται απλά εκ πρώτης όψεως αλλά κάθε ένα είναι μια “βόμβα” γεύσης»
FOUR SEASONS ASTIR PALACE HOTEL ATHENS Luca Piscazzi: «Το Pelagos είναι μια ερμηνεία της Μεσογείου – της αέναης, διαρκώς μεταβαλλόμενης φύσης της»
ISLAND Νίκος Σκλήρας: «Στο Island δημιουργούμε γεύσεις για να συνδεθούμε με την πιο αγνή περίοδο της ζωής μας»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Ο Lil Koni είναι νότιος, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως τράπερ και έβγαλε το πρώτο του κομμάτι στα 12
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Serfers: Γνωρίσαμε την ομάδα πίσω από το app που θα γίνει το next big thing στο Wellness & Fitness
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, Διοικητής Ασκληπιείου Βούλας
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Έλια Κεντρωτά, director of communications & public relations του Four Seasons Athens
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Δάφνη Μαυρογιώργου, διευθύντρια ΑΡΧΕΛΩΝ
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Γιώργος Χρυσικός, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Grivalia Hospitality
BLUE FISH Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Γιώργος Οικονομίδης, executive chef του BlueFish Vouliagmeni