Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίας: Καίτη & Άντζελα Γιαλερνίου, Ipirotissa
Τα πρόσωπα της επόμενης δεκαετίαςΜε αφορμή τα 10α γενέθλιά του, το NouPou κοιτάζει πίσω, θυμάται, νοσταλγεί και καταγράφει όσα ξεχώρισε τα τελευταία δέκα χρόνια. Κοιτάζει όμως και μπροστά, στην επόμενη μέρα - γιατί όχι και στην επόμενη δεκαετία - των Νοτίων Προαστίων και παρουσιάζει τα πρόσωπα που θα τη διαμορφώσουν.
- 19/07/2023
- Κείμενο: Γεωργία Περιμένη
Η Ipirotissa είναι ένας πολυχώρος γευστικής εμπειρίας, ο οποίος καλύπτει πέντε κατηγορίες food experience για τους πιστούς πελάτες της. Patisserie, Bakery- coffee, Juice bar-Health, Restaurant – sushi, Deli – market.
Το τιμόνι της επιχείρησης τα τελευταία χρόνια κρατάει η δεύτερη γενιά επιχειρηματιών, με τις οικογένειες των Καίτη και Άντζελα Γιαλερνίου να κάνουν δυναμικά επιχειρηματικά βήματα. Έχοντας έμφυτη κλίση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα και επιλέγοντας αξιόπιστους και ικανούς συνεργάτες, κατάφεραν να μετατρέψουν την οικογενειακή επιχείρηση σε ένα premium food store market, μοναδικό στην κατηγορία του και πρότυπο εταιρίας στο είδος της. Καθημερινά μεταφέρουν την αγάπη και το πάθος τους για εξέλιξη στους 70 υπαλλήλους.
Αυτό που ξεχωρίζει τα 45 χρόνια λειτουργίας της εταιρίας είναι η προσωπική επαφή, η εξυπηρέτηση, η φροντίδα και η ποιότητα των προϊόντων που προσφέρουν καθημερινά στους πελάτες.
Πλέον, έχοντας θέσει σωστές και γερές βάσεις εδώ και 45 χρόνια, η εταιρία κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. «Το φθινόπωρο του 2023, θα βρει την εταιρία Ipirotissa με το δεύτερο κατάστημά της, εκτός νοτίων προαστίων. Η επέκταση της εταιρίας γίνεται αυτή τη φορά στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall», εξηγεί η Καίτη Γιαλερνίου.
Εκεί οι πελάτες -επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της και να γευτούν μοναδικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, σε ένα νέο πρωτοποριακό project για τα ελληνικά δεδομένα. «Αυτή είναι η Ipirotissa του 2023. Ένα project που σύντομα θα το δούμε να επεκτείνεται και σε νέα σημεία, εντός και εκτός συνόρων. Αυτά είναι τα πλάνα της επόμενης δεκαετίας για μια επιχείρηση που σκοπό έχει να διατηρήσει τη μοναδικότητα της στο χώρο του Premium food store market», δηλώνει η Άντζελα Γιαλερνίου.